El Ple aprova el reglament del funcionament del nou espai coworking que es portarà a terme a través d’una licitació

08/07/2022

El Ple s’ha celebrat en sessió extraordinària aquest migdia a la Sala de Plens de l'Ajuntament

El Ple ha aprovat inicialment el reglament del funcionament del nou espai coworking, que serà gestionat per una empresa especialista en aquests tipus de serveis, amb prèvia licitació pública. 

El nou espai coworking es trobarà al carrer de l’Estany i l’adquisició d’aquest nou servei permetrà acollir a petites empreses, autònoms i emprenedors al municipi, el qual impactarà de manera directa a la promoció econòmica de Maçanet de la Selva. 

També s’ha aprovat l'expedient de modificació de crèdit, la qual, entre altres despeses, s’ha efectuat la dotació econòmica per poder licitar la construcció del Centre de serveis per la gent gran.

El Ple també s’ha aprovat la creació d’una plaça d’agent de policia, així com la modificació de la Relació de Llocs de Treball per continuar dotant d’efectius la Policia Local de Maçanet de la Selva.

Avui, abans del Ple extraordinari, també ha tingut lloc la Comissió especial de comptes, la qual ha emès informe favorable del Compte General de l’exercici 2021.

El Ple, que ha tingut lloc en sessió extraordinària, s’ha celebrat de manera presencial a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva, obert a la ciutadania i retransmès en directe al canal de Youtube de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva.

El Ple aprova el reglament del funcionament del nou espai coworking que es portarà a terme a través d’una licitació