El Ple aprova el nom del nou coworking: “Espai 17412. Coworking Maçanet de la Selva”

13/02/2023

La Comissió de Nomenclàtor va proposar la denominació de l’edifici, que anirà destinat al treball cooperatiu per a emprenedors, autònoms i petites empreses

L’edifici del nou coworking de Maçanet de la Selva ja té nom: “Espai 17412. Coworking Maçanet de la Selva”. El Ple, que ha tingut lloc aquest vespre, ha aprovat la proposta de la Comissió de Nomenclàtor.

“Tots coneixem el codi postal de Maçanet de la Selva i a partir d’ara, també l’utilitzarem per donar a conèixer als emprenedors que facin ús del coworking”, ha explicat l’alcaldessa de Maçanet de la Selva, Natàlia Figueras.

En aquests moments la licitació per a la gestió de l’Espai 17412 està oberta. El nou espai coworking es trobarà al carrer de l’Estany i permetrà acollir a petites empreses, autònoms i emprenedors al municipi, el qual impactarà de manera directa a la promoció econòmica de Maçanet de la Selva.

En sessió plenària, també s’ha aprovat la massa salarial del personal laboral de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva per aquest any, i la moció per a l’adhesió a l’Agenda digital dels municipis de Catalunya, impulsada pel Consorci Localret.

El ple d’avui ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva, obert a la ciutadania i retransmès en directe al canal de Youtube oficial de l’Ajuntament.

El Ple aprova el nom del nou coworking: “Espai 17412. Coworking Maçanet de la Selva”