El ple ratifica l'aprovació definitiva el conveni urbanístic del polígon industrial Puigtió perquè les parcel•les adquireixin la condició urbanística de solar

04/05/2022

A partir d’aquí  s’iniciaran els tràmits per encarregar el projecte que dotarà el polígon de tots els serveis urbanístics perquè l’Ajuntament el pugui recepcionar

El ple de Maçanet de la Selva aprova definitivament el conveni urbanístic del polígon industrial Puigtió perquè aquest pugui ser recepcionat. El ple ha tingut lloc aquest migdia, en sessió extraordinària, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

A partir d’aquí s’iniciaran els tràmits administratius i urbanístics per encarregar el projecte de les obres necessàries per dotar el polígon de tots els serveis urbanístics per tal de poder recepcionar-lo. Aquest projecte, que oscil·la entorn de 1 milió d’euros, anirà a càrrec dels propietaris i promotors del polígon.

Segons l’alcaldessa de Maçanet de la Selva, Natàlia Figueras: “Amb la voluntat de tots els propietaris i la signatura d’aquest acord amb l’Ajuntament, solucionem definitivament un assumpte que fa anys que està pendent de resoldre”.

Els propietaris de Puigtió van signar l’acord el passat 20 d’abril, després d’un any amb negociacions. Serà a partir de l’any 2023, i coincidint amb l’execució de les obres, quan l’Ajuntament girarà les quotes d’urbanització als propietaris del polígon.

El ple s’ha celebrat de manera presencial a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva, obert a la ciutadania i retransmès en directe al canal de Youtube oficial de l’Ajuntament.

El ple ratifica l'aprovació definitiva el conveni urbanístic del polígon industrial Puigtió perquè les parcel•les adquireixin la condició urbanística de solar