El festival Maçanet Dona Veu amb la lluita contra el càncer

12/05/2022

L’Ajuntament de Maçanet de la Selva signa un acord de col·laboració amb Oncolliga Girona per destinar-ne una part de les entrades del concert de Celeste Alías

El festival Maçanet Dona Veu col·labora amb la lluita contra el càncer. L’Ajuntament de Maçanet de la Selva ha signat un acord de col·laboració amb Oncolliga Girona per destinar una part de les entrades del concert de “Celeste canta a Chavela” de Celeste Alías, a la lluita contra el càncer.

“Volíem que aquest festival també tingués una finalitat solidària”, assegura la regidora de Festes de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva, Rosa Casas.  És per aquest motiu que es destinarà un euro de cada entrada venuda a la lluita contra el càncer de mama. Així doncs, aquest festival esdevindrà un espai de promoció del municipi, de reivindicació del paper de la dona a la cultura, i de solidaritat.

L’Ajuntament de Maçanet de la Selva organitza el pròxim 3,4 i 5 de juny el Festival Maçanet Dona Veu. És l’únic festival de Catalunya on les veus de les dones són les protagonistes.  El festival comptarà amb els concerts de Natàlia Lacunza, Celeste Alías, Martirio, Beth i Judit Nedderman.

Compreu la vostra entrada aquí

El festival Maçanet Dona Veu amb la lluita contra el càncer