El Consell Escolar valora positivament el tancament del curs

04/06/2024

S'han aplicat les millores proposades al darrer curs i els centres aconsegueixen consolidar els seus projectes

Ahir a la tarda va tenir lloc l'últim Consell Escolar del curs 2023/2024 en què van participar tots els centres educatius de Maçanet de la Selva; la Llar d'Infants, les escoles Sant Jordi i Les Arrels, i l'Institut de Maçanet de la Selva. Els centres van destacar que tanquen el curs amb una valoració molt positiva en aconseguir aplicar millores i consolidar els seus projectes educatius.

En aquesta sessió es va aprovar el calendari escolar per al curs vinent, el qual s'iniciarà el dilluns 9 de setembre per a tots els cursos. També es van aprovar els dies de lliure elecció, un total de quatre: el 31 d'octubre de 2024, el 28 de febrer, el 3 de març, el 5 de maig i el 9 de juny de 2025.

Pel que fa a les valoracions de cada centre, tant l'Institut de Maçanet de la Selva com l'Escola Les Arrels, que han estrenat equip directiu aquest curs, tanquen el curs amb satisfacció. La Llar d'Infants avalua de manera positiva l'aplicació de millores demanades a finals del curs passat, com ara la d'ampliar les sortides a l'exterior del centre, i l'Escola Sant Jordi valora positivament que han aconseguit consolidar el seu projecte educatiu a les aules.

També es va aprofitar per fer ressò del Servei d'Orientació d'Àmbit Comunitari (SOAC), situat a Can Felló, que té per objectiu informar sobre els recursos educatius del municipi, l'orientació i assessorament dels estudis postobligatoris, així com l'atenció als alumnes i les seves famílies.

SOAC
Per a més informació i cita prèvia:
669 18 05 91 - 972 71 62 11.
Can Felló

 

 

 

El Consell Escolar valora positivament el tancament del curs