El Consell Escolar Municipal es reuneix per valorar les accions educatives del municipi

19/03/2024

En la sessió d'ahir es van renovar gran part dels membres

El Consell Escolar Municipal es va reunir ahir, dilluns 18 de març, per valorar les accions educatives del municipi i renovar gran part dels seus membres.  Amb 11 punts a l’ordre del dia, l’objectiu era repassar les accions educatives que s’estan duent a terme actualment a Maçanet de la Selva, així com valorar totes aquelles iniciatives que s’han anat fent durant la primera part del curs escolar.

Entre els temes tractats, cal destacar la bona valoració feta de la primera reunió informativa que es va fer a nivell municipal el passat dissabte 24 de febrer per informar sobre el període de preinscripcions del curs escolar 2024-2025 en el cas de les famílies amb infants que començaran a les escoles d’infantil i primària. En aquest sentit, l’Ajuntament va recollir la demanda de les famílies d’ampliar la iniciativa per resoldre dubtes quan hi ha el canvi de primària a secundària. 

El Consell Escolar Municipal també va servir per informar a tots els agents representants de les obres de substitució de la coberta de l’escola Sant Jordi que s’executaran a finals de juny per part del Departament d’Educació, un cop acabat el curs escolar. 

Durant la convocatòria també es va donar compte de la reunió del divendres passat a l’Ajuntament on es va abordar la problemàtica de les addiccions entre els joves per part de l’Agència de Salut Pública, CAP, Mossos d’Esquadra, la Coordinació Territorials de Joventut, entre altres agents. Els centres educatius van assenyalar la importància de treballar en xarxa quan es tracta de temes de “salut”, ja que aquests incideixen directament en el rendiment educatiu i en el creixement saludable dels menors.

El Consell Escolar Municipal es reuneix per valorar les accions educatives del municipi