Dues persones detingudes i una plantació de cànnabis desmantellada a Mas Altaba

24/01/2023

La Policia Local de Maçanet de la Selva va iniciar l’operació

La Policia Local, juntament amb els Mossos d’Esquadra, van desmantellar una plantació de cànnabis a un habitatge a la urbanització Mas Altaba de Maçanet de la Selva. Aquesta operació, que va tenir lloc la setmana passada, va acabar amb dues persones detingudes que es trobaven en l’habitatge, i dues més després d’un intent de robatori a la mateixa casa.

Tot va començar quan la Policia Local va rebre l’avís d’intent d’ocupació de tres cases a la urbanització Mas Altaba; al carrer de Lloret, a Can Trampinya i a Can Cua. Aquest darrer habitatge va cridar l’atenció als agents policials després de detectar una potència de llum molt elevada. A partir d’aquí, juntament amb els Mossos d’Esquadra i la col·laboració de Bural, Agbar i Endesa, es va desmantellar una plantació de cànnabis i detenir dos homes que es trobaven dins l’habitatge. Just després del desmantellament, dues persones van intentar entrar a robar a la mateixa casa i van acabar arrestades.

Aquesta setmana, la Policia Local està incrementant els treballs de vigilància als habitatges endollats il·legalment a la llum a les urbanitzacions de Maçanet Residencial Parc, Montbarbat i Mas Altaba.

Dues persones detingudes i una plantació de cànnabis desmantellada a Mas Altaba