Comencen les obres de l’edifici del Casal de Jubilats de Maçanet pel nou Centre de Serveis

13/09/2022

Mentrestant, els usuaris del Casal es traslladaran a Can Felló on es mantindran els horaris i activitats, així com els serveis de bar i perruqueria

Dimecres 14 de setembre començaran les obres de l’edifici del Casal de Jubilats de Maçanet, situat al carrer dels Dolors, per convertir-se en el nou Centre de Serveis i Casal de Jubilats. Els usuaris del Casal es traslladaran provisionalment, a partir del 14 de setembre, a l’equipament municipal de Can Felló, on es mantindran els horaris, activitats i els serveis de bar i perruqueria. Està previst que les obres finalitzin el 31 de desembre de 2022.

El projecte ha estat dissenyat per l’arquitecta maçanetenca Anna Prats, juntament amb l’assessorament dels Serveis Públics d’Acció Social de Catalunya (SUMAR) i el Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya, i subvencionat per la Diputació de Girona.

Les activitats habituals al Casal de Jubilats de Maçanet es mantenen reubicant-les a Can Felló i algunes a La Societat; bingo, ganxet, cursos d’informàtica, classes de ioga i tallers de l’Associació La Mirada, entre altres. L'horari també es manté; de dilluns a divendres, de 15 a 20 h; i dissabtes i diumenges tancat. El ball dels diumenges es durà a terme a la Pista Jardí, de 17.30 a 20.30 h amb servei de bar i berenar pels assistents.

Des de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva s’agraeix la paciència i la col·laboració de tots els usuaris i veïns afectats per les obres de millora del centre.

Comencen les obres de l’edifici del Casal de Jubilats de Maçanet pel nou Centre de Serveis