Casal d'Estiu 2022: inscripció del 19 al 29 de maig

11/05/2022

El pròxim dimecres 18 de maig hi haurà una reunió amb famílies per detallar l'edició d'aquest any

El Casal d'Estiu de Maçanet torna amb total normalitat i el període d'inscripció serà del 19 al 29 de maig. Per a totes aquelles famílies interessades, el dimecres 18 de maig tindrà lloc una reunió telemàtica per detallar l'edició d'aquest any. Per connectar-s'hi, cal demanar l'enllaç a ensenyament@massanetdelaselva.cat

Les dates previstes del Casal d'Estiu 2022 són del 27 de juny al 5 d'agost, i del 16 d'agost al 2 de setembre. La ubicació serà a l'Escola Sant Jordi i està adreçat a infants de 3 a 12 anys. 

La programació i les activitats les establiran l’equip de direcció del Casal. Totes les activitats es realitzaran d’acord amb la normativa del Departament de Salut, del d’Ensenyament i de Joventut de la Generalitat de Catalunya. L’Ajuntament es reserva el dret de limitar, modificar o suspendre el Casal per les indicacions de seguretat i salut sobre la Covid-19 de la Generalitat de Catalunya.

Qualsevol família pot acollir-se als descomptes següents (No s’apliquen al menjador ni a l’acollida):

  • Descompte d’un 20% pel segon germà.
  • Descompte d’un 30% per família nombrosa, monoparental i per discapacitat.

Per ajuts superiors als descomptes exposats anteriorment es farà una valoració social i econòmica de la situació familiar mitjançant els Serveis Socials municipals.

Consulteu els preus al següent arxiu:

Casal d'Estiu 2022

Casal d'Estiu 2022: inscripció del 19 al 29 de maig