Taller de teatre gestual i còmic

Aprendrem les tècniques bàsiques de l’expressió gestual, sense text, sense paraules i la importància del treball en equip; explicarem històries divertides amb l’objectiu que, amb la nostra interpretació, el públic es tronxi de riure. L’única norma és PASSAR-S’HO BÉ, perquè és la millor manera de comunicar amb el públic.

Durant la primera part farem escalfament i entrarem en contacte amb l’art de l’expressió corporal a través de diferents exercicis que practicarem i perfeccionarem. Treballarem aspectes tan importants com el ritme, les pauses, els silencis, la complicitat amb els companys i el públic, ens entrenarem perquè el públic rigui amb nosaltres. Després amb petits grups muntarem escenes amb les diferents tècniques que hem après per ensenyar davant dels nostres companys. Valorarem i farem crítica constructiva del que hem vist posant èmfasi en els aspectes que podem millorar.

Marcel Tomàs

Actor, director, creador i intèrpret, ha treballat en els àmbits del cinema, la televisió i el teatre. Fundador de la companyia Cascai Teatre juntament amb Susana Lloret, amb qui ha creat, dirigit i protagonitzat 17 produccions que han fet gira tant en territori català com espanyol.

Guardonat amb diversos premis a nivell nacional i internacional, exerceix com a professor d’humor gestual al l’Escola de teatre el Galliner i a l’ERAM de la Universitat de Girona i ha impartit classes a França, Itàlia, Finlàndia i Bèlgica.

On: Teatre La Societat de Maçanet de la Selva

Quan: Dissabte 15 d’abril de 2023, de 10 a 13 h

Preu: 5 €

Adreçat a persones aficionades al teatre. No cal experiència prèvia

Inscripcions: cultura@massanetdelaselva.cat