1A MAÇANETEJADA, coneixem i cuidem el nostre entorn

10/06/2021

El proper dissabte 19 de juny es durà a terme una jornada matinal de descoberta i neteja de la zona dels Turons de Maçanet, espai de gran valor natural. 

El proper dissabte 19 de juny es durà a terme una jornada matinal de descoberta i neteja de la zona dels Turons de Maçanet, espai de gran valor natural. De la mà de la Fundació Emys, coneixerem la importància de conservar el nostre entorn, quines són les principals espècies de flora i fauna que hi podem trobar i el gran valor paisatgístic i geològic d’aquest espai que tenim tan a prop. A més, aprofitarem per fer una recollida de petits residus  que de forma inconscient acaben escampats generant impacte ambiental.

El lloc de trobada serà a les 9 h. del matí davant de l’Escola Les Arrels, on es faran grups segons la gent que s’hagi inscrit i es facilitaran guants i sacs per fer la recollida. Es preveu que l’activitat tingui una durada de 3 hores. Les PLACES SÓN LIMITADES per complir amb les mesures vigents de lluita contra la COVID. Així doncs, cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a mediambient@massanetdelaselva.cat, indicant nom i cognoms, edat i un telèfon de contacte.

Els participants hauran de dur mascareta de forma obligatòria i hauran de dur roba i calçat còmodes, i aigua. Es recomana l’ús de gorra i crema solar. Els menors d’edat hauran d’anar acompanyats d’algun adult.

Al final de la jornada comptarem i classificarem els residus recollits i tots els participants rebran un obsequi: un producte ecològic, sostenible, de proximitat  i amb un valor social de Can Moragues.

Aquesta activitat s’emmarca dins la campanya “Let’s Clean Up Europe”, que consisteix en una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquets, que a casa nostra promociona l’Agència de Residus de Catalunya.

Més informació:
www.arc.cat/letscleanupeurope

 

1A MAÇANETEJADA, coneixem i cuidem el nostre entorn


dissabte
19
de juny 2021

Escola les Arrels