Entitats educatives

AMPA Escola Sant Jordi

L'AMPA Sant Jordi és un grup de mares i pares sense cap ànim lucratiu, que representem a les famílies de l'escola Sant Jordi. Establim comunicació i col·laborem conjuntament amb l'escola amb l'objectiu de garantir el benestar dels i les alumnes.

L'AMPA ajuda al centre amb les millores de projectes que s'están duent a terme fins ara, com ara: fires, festes, venda de fotos, parada de Sant Jordi, etc. amb els quals s'han pogut obtenir beneficis gràcies a la col·laboració  dels pares i mares fent la seva aportació per poder comprar millores tecnològiques per afavorir als infants de l'escola.

AFA Les Arrels
AMPA Institut
Creixent Junts:

Creixents Junts és una assoaciació sense ànim de lucre de famílies de Maçanet de la Selva que hem creat un espai lúdic i educatiu basat en el joc lliure on la mainada pugui aprendre a créixer, crear o relacionar-se.

Així mateix organitzem zerrades informatives dirigides a les famílies sobre diversos aspectes de la criança de l'infant. L'objectiu d'aquesta iniciativa és obrir espais de reflexió i facilitar eines que ens permetin acompanyar a l'infant en el seu procés de creixement.

Amb això treballem per crear una xarxa de famílies de suport a la criança i acompanyament mutu, així com d'integració de pares i mares nouvinguts al poble, un punt de trobada on fer vincles que puguin revertir en el benestar de les persones del poble.

En definitiva, Creixent Junts és un espai per a compartir i donar suport a la criança en totes les seves vessants.

info.creixentjunts@gmail.com
www.facebook.com/associacioCreixentJunts

més Informació Creixent Junts